CAFETARIA DE DIJK

CAFETARIA DE DIJK Als het om lekkere friet en snacks gaat!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 764 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria De Dijk. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 8:02 Eten is prima, evenals de bezorging. Vind het wel grote onzin dat je tegenwoordig €1.65 voor mayonaise moet betalen bij de patat en dat er geen optie is om patat zonder mayonaise aan te klikken.
8 sep 2022 om 13:28 ze hebben een heleboel niet geleverd. had broodjes frikandel speciaal besteld maar kreeg alleen de frikandellen, dus geen broodjes en geen saus, ook hadden ze maar bij 3 van de 4 milkshakes een rietje gedaan.
25 aug 2022 om 19:32 Bestelling duurde iets langer dan aangegeven. Patat was slappe hap en 3 sate stokjes waren lekker maar klein. Ga hier niet nog een keer bestellen.
21 aug 2022 om 19:50 Super!
13 aug 2022 om 20:09 Bestelling om 18.00 geplaats zou een half uur duren. Werd 2 uur! Eten was vreselijk! Patat taai, loempia speciaal, drijvend in de pundasaus, onsnijbaar. Jammer dat ik geen foto's kan plaatsen. Geen kwaliteit! Ben echt boos dit ik hiervoor betaald heb
13 aug 2022 om 19:34 Top eten
13 aug 2022 om 19:18 Zoals altijd goed. Vlot bezorgd en erg lekker!
13 aug 2022 om 14:52 Niets op aan te merken,top zaak
6 aug 2022 om 18:29 Het eten werd bezorgd in een kapotte zak. Alle sausbakken waren en open en dropen zo op de grond. Het eten zelf was door alle doorlopen saus niet meer zoals het bedoeld was. Een dikke onvoldoende.
27 jul 2022 om 20:44 Prima eten, goed warm. Vriendelijke bezorger. En supersnel gebracht.
26 jul 2022 om 20:01 De tweede keer dat we ontzettend ziek worden van het eten hier. We bestellen nooit maar dan ook nooit meer!
17 jul 2022 om 22:45 Het eten was prima en warm, bezorging binnen 30 minuten en een vriendelijke bezorger!